VILLEROY & BOCH

Vanvremenska elegancija

Više nego ijedan drugi premijumski brend, Villeroy & Boch ima duboke korijene u Evropskoj kulturi. Kao što samo jedan veliki brend to može uspio je da zadrži svoj identitet dok se istovremeno razvijao u skladu sa modernim vremenima. Više od 260 godina postojanja i osamnaest generacija porodičnog vođenja kompanije, Villeroy & Boch su pozicionirali na sami svjetski vrh proizvođača porcelana. Izronio je krajem 18-tog vijeka u srcu Evrope, na raskršću između Francuske, Luxemburga i Njemačke i ujedinio ‘francuski fler sa njemačkom efikasnošću’.

Danas se Villeroy & Boch stolno posuđje, proizvodi u najmodernijim high-tech fabrikama u Njemačkoj i Luxemburgu i uživa najveće priznanje kao poduzetnički brend stolnog posuđa kako u programu za domaćinstvo, tako i u hotelsko-ugostiteljskom sektoru. Također, Villeroy & Boch je fabrika koja drži primat u svijetu za proizvodnju kupatilske opreme i keramičkih pločica.

Ono što Villeroy & Boch radi, radi do perfekcije, od pažljive selekcije neobrađenih materijala,kroz inovativne ‘state-of–the-art ‘ proizvođačke procese, do završnog artikla. Tradicija, kvalitet i autentičnost su klasični atributi Villeroy & Bocha koji su osnovna podrška i vodič njegovim kupcima. Inovativna snaga, stil i dizajn su vrijednosti kojima inspiriše ljude i pruža im slobodu kreairanja vlastitog doma prema njihovom individualnom ukusu.

Kreirajući svoje različite serije, Classic; ekskluzivno elegantnu, Country; emotivno atraktivnu ali prirodnog dizajnerskog stila, sa učestalim romantičnim uticajima, te Metroploitan; modernu, “cool” dizajnersku seriju, Villeroy & Boch je imao na umu, da se te stilske kategorije, nikada ne bi trebale koristiti kao diktatori stila, već kao nteligentni vodiči vlastite kreacije stolnog posuđa u sladu sa individualnim potrebama.

EMA de IR – POSUĐE

Maršala Tita 52
71000 Sarajevo
Telefon: +387 33 258 425

KONTAKT

EMA de IR d.o.o.
Telefon/Fax:+387 33 258 425
Email: info@emadeir.ba

EMA de IR – KONFEKCIJA

Maršala Tita 31
71000 Sarajevo
Telefon: +387 33 554 070

PRATITE NAS